2013

03.10.2013
Paldies visiem īkšķu turētājiem. Diemžēl šoruden kucēni mūsu audzētavā nebūs. Paldies par pozitīvām domām un – pulcējamies uz īkšķu turēšanu atkal pavasarī.

03.09.2013
Laiks rīt ātri un Esītes gaidīšana drīz būs pusē. Aktuālākie jaunumi operatīvāk pieejami mūsu Facebook lapā. Arī šoreiz plānojam veidot kucēnu blogu.

summer13ed.jpg

03.08.2013
Lieliskākais jaunums – Gracie displāzijas pārbaudes rezultāti HD: B/B, ED: 0/0
Mazliet ir atjaunotas Gracie, Filippas un Estee bilžu galerijas, kā arī viņu lapas.
Nepacietīgākajiem varu pačukstēt, ka beidzot pavisam reāli sākam domāt par kucēniem un ceram tos sagaidīt ap oktobra vidu. Vairāk info drīzumā.

16.06.2013
Jau apmēram mēnesi mūsmājās dzīvo Demi – melna labradormeitene no Dānijas. Tie kas seko mūsu jaunumiem Facebook, par to jau sen ir uzzinājuši, tomēr gribas par šo priecīgo notikumu paziņot arī visiem citiem mūsu atbalstītājiem un līdzjutējiem.
Man jau ilgus gadus ir ļoti paticis Demi tētis Match un vienmēr esmu gribējusi tikt pie viņa pēcnācēja. Pēc nopietnām pārdomām, izvēlējāmies par labu Demi. Mazule jau ir pilnībā iejutusies Teodoros un iekarojusi mūsu visu sirdis. Reāls superbēbis!

gwen7thbs.jpg

06.06.2013
Gwencim šodien 7 gadi. Neticami, kā skrien laiks. Paldies visiem kas atcerējās.
Šī priecīgā notikuma noskaņās varu pačukstēt, ka beidzot esam izvēlējušies suņu puiku mūsu nākošajam metienam. Viņa vārdu vēl nenosaukšu, atklāšu vienīgi to, ka viņš būs šokolādes krāsā (kaut tika izskatītas arī melnu suņu kandidatūras). Palīdziet mums turēt īkšķus, lai Esse beidzot kļūst nopietna un sāk domāt par kucēniem.

estee_estcacs.jpg

11.05.2013
Mūsu audzētavas pirmais BOB (Best of Breed) labradoriem! Vēl vairāk – ar mūsu pašu izaudzētu suņu meiteni Teepee Teodori Especial Estee. Un uzreiz pa smuko – vēl arī Medību izstādes BIS-3. Paldies manai superkomandai! Bet – mums vēl ir kur augt :)

elfens2013.jpg

05.05.2013
Pavasaris ir sagaidīts ar lielisku notikumu – Gwena atkal ir lepna ome. Tāpat kā pērn, arī šogad pirmā par mazbērniem ir parūpējusies Elfiņa. Elfa 07.04.2013 kļuva par mammu 8 šokolādes krāsas mazuļiem – 3 meituškām un 5 puikām. Kucēnu tētis ir Polijā dzīvojošs šokolādes suns, kurš ir mūsmāju Odiņa brāļadēls. Visu par kucēnu gaitām variet lasīt Elfas bērnu žurnālā.


esteecacib300313s.jpg

31.03.2013

Šogad Lieldienās notiek Starptautiskā izstāde Latvijas Uzvarētājs 2013. Arī mēs pēc ilgiem laikiem bijām nolēmuši mazliet atpūsties un pavadīt dienu jaukā sabiedrībā. Izstādei bijām pieteikuši mazuli Greisu, kur startēja daudzskaitlīgajā junioru klasē un tika pie vērtējuma Ļoti labi, kā arī Estee, kura čempionu klasē nopelnīja vērtējumu Teicami, ierindojoties 3.vietā.
Vēlam Priecīgas lieldienas visiem mūsu bērniem & mazbērniem ar ģimenēm! Ceram uz pavasari gan dabā, gan suņu galvās :D

sharlote_260213s.jpg

26.02.2013
Daudz laimes dzimšanas dienā mūsu pašai pirmajai un pašai īpašākajai meitenei ŠARLOTEI. Neticami, ka ir pagājuši jau gandrīz 10 gadi, kopš mums ir suns. Pateicoties tieši Šarlei, mūsu (manā & Mārtiņa) dzīvē daudzas lietas ir notikušas pavisam savādāk nekā mēs pirms tam varbūt bijām domājuši. Paldies Šarlei par to, ka viņa izmainīja mūsu dzīvi un ka mēs tagad darām to, ko darām. Lai Šarlei vēl daudzi gadi ko lēkāt pa pļavu kā mazam kucēnam un audzināt visus mūsmājā esošos suņus. Šarļuk, mēs Tevi no sirds mīlam!

20.01.2013
Pēc iepriekšējās dienas pārāk lielas cerības netika lolotas, jo konkurence apmēram tādi pati. Tomēr viss notiek pēc vislabākā scenārija.
Teepee Teodori Filippa Ferrara ar teicamu vērtējumu klasē ir jau otrā (man patiess prieks, ka Filippa šoreiz izstādījās pa smuko) un ar to šoreiz ir gana, lai dabūtu arī ļoti kāroto 3. JunCAC sertifikātu. Ar šo Filippa ir kļuvusi par Latvijas jauno čempioni.
Pilnīgi neticami, ka mums tas izdevās. Tās bija neaprakstāmas un pozitīvas emocijas :)
Arī Elfucim viss izdodas. Teepee Teodori Elegant Elf atkal saņem 1.vietu klasē, CQ, taču salīdzinoties jau ir 2.vietā un tiek arī pie sava 2.CAC. Tā kā Elfa 3.CAC var ņemt tikai gada beigās, tad tagad var droši pievērsties bērnu audzināšanai. / un no diezgan drošiem avotiem jau ir tapis zināms, ka mīlas pilnā tikšanās būs pavisam drīz :)

19.01.2013
Šo gadu sākam ir piedalīšanos izstādē Daugavpilī. Filippai palikušas 2 izstādes junioros un vajadzīgs vēl viens JunCAC sertifikāts. Konkurence Daugavpilī ne mazāka kā jebkurā izstādē, junioru klasē pieteiktas 6 sunes… Sīvā cīņa Teepee Teodori Filippa Ferrara – teicams vērtējums un 4.vieta klasē
Arī Teepee Teodori Elegant Elf veicas ļoti labi, bet līdz kārotajam pietrūkst pavisam maz – teicams vērtējums un 1.vieta darba klasē, CQ un Labākā kuce 3.

05.01.2013
Visus ar mūsu audzētavu tieši un netieši saistītos jaunumus, tagad variet skatīt arī šeit:
https://www.facebook.com/LabradorTeepeeTeodori

Leave a Comment