2012

Happy

31.12.2012
Decembris mums ir bijis ļoti spraigs laiks. Mūsu suņi ir piedalījušies vairākās izstādēs, pirmo reizi uzticējām mūsu suneni hendlerei un esam priecīgi par veiksmīgu sadarbību. Ņemot vērā mūsu diezgan lielo noslodzi ģimenē un darbā, tas arī ir risinājums. Centīšos drīzumā ielikt arī pēdējos izstāžu rezultātus.
Neskatoties uz visām ķibelēm un ārkārtīgo ikdienas tempu, novēlu mums visiem jaunā gadā vairāk laika vienam priekš otra un priekš mūsu mīluļiem. Lai mēs visi kļūstam veselīgāki un sportiskāki! Un lai, pa vidu visām ķezām, varam piedzīvot brīnumskaistus brīžus! Laimīgu!

20121001esteelt.jpg

01.10.2012
Vakar Lietuvas pilsētā Panevežā piedalījāmies Nacionālajā visu šķirņu suņu izstādē. Pēc ilgiem laikiem, bijām pieteikuši tikai mūsu pieaugušos suņus Estee un Odinu. Abi pirmo reizi startēja čempionu klasēs. Odinam bija divi tiešām glīti konkurenti (tā jau gan tam arī vajadzētu būt čempionu klasē :D) un nācās samierināties ar Teicamu vērtējumu un 3.vietu. Estee klasē konkurencē bija labi zināma somu sune, kas mums arī pārāk cerīgi neizskatījās. Tomēr uz vietas izstādē, no malas vērojot, man Esīte likās smukāka un par laimi, ekspertei arī. Vismaz puse darba – pirmais leišu sertifikāts bija rokā. Biju gatava priecāties arī tikai par to, bet mums par lieliem priekiem, Ese apgāja arī citu klašu konkurentes un tika pie ļoti kārotā lietuviešu “Nogalētāja”(nezinu kā tas precīzi lietuviski rakstās), ar to kļūstot arī par Lietuvas Čempioni. Dikti kāroti, bet pilnīgi negaidīti :)

20120916_13519.JPG
16.09.2012
Lieliska diena un jaukas satikšanās šodien Specializētaja retrīveru izstādē. Tik plaši mūsu audzētava tika pārstāvēta pirmo reizi.
Paldies mūsu kucēnu saimniekiem par veltīto laiku un foršo kompāniju.
Rezultāti (bildē no kreisās):
TT Fisher The First – savā otrajā izstādē – 3.vieta Junioru klasē. Tā turpināt!
TT Filippa Ferrara – 4.vieta Junioru klasē. Pieteiktas bija 9 meičas. Mēs nepadosimies!
TT Elegant Elf – 1.vieta Darba klasē un 4.vieta kopvērtējumā. Tikai viens solis pietrūka līdz kārotajam. Ak vai, cik reižu mums tā bija ar Gwenci! Liene, Jūs to variet!
TT Gracie Hart – mūsu mazules pirmā izstāde. Pirmā izstāde ne tikai Greisai, bet arī saimniecei (Pačukstēšu – visus pārējos sunčus neizstādīja saimnieki) . Airita, ap 10to izstādi jau jums abām sanāks ideāli :)
TT Ego Eragon – kaut arī Ergo no mazuļu vecuma sen ir laukā, arī viņam šī bija pirmā izstāde. Bija prieks skatīties, kā viņš strādāja ringā. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka nav svarīgi, ar ko suns nodarbojas – jo vairāk, jo labāk. Ergo mums ir pieredzējis glābējs uz ūdens. Un arī izstādē viss izdevās un 2.vieta atklātajā klasē.
Mazliet žēl, ka nepieteicāmies startēt Audzētavu konkursā, bet – to tak mēs varam vēl pagūt citreiz! Vai ne?!
Un VISlielākais paldies Mārtiņam, drošvien jau ne tikai no manis, par kārtīgo noskriešanos!

gwparty2012.jpg

29.08.2012
Lielais milzīgais paldies Barona Gibsona ģimenei, un jo īpaši ANETEI, par čaklo bildēšanu tusiņa laikā. Bilžu bija MILZUMS. Jums apskatei piedāvājam tikai daļu – galerija no Teodoru Tusa 2012.

25.08.2012
Pašās vasaras beigās tomēr paguvām saaicināt mūsu Gwenča bērnus un (mūsmājas) mazbērnus uz nelielu paciemošanos. Oficiālais iemesls – G kucēnu skate un dokumentu saņemšana.
Izturīgāki tusētāji (no kreisās) Flečers, Gwena, Estee, Charlotte, Gracie, Elfa, Gibsons (Barons) un Fišers. Vēl ciemoties bija ieradušies Freddie un Chestnut (kā VISlielākais pārsteigums). Paldies tiem, kuri paziņoja par savu nevarēšanu ierasties (īpašs sveiciens sportistiem un malkas krāmētājiem ;), kā arī sveiciens Gloria ar pirmo uznācienu izstādē Dānijā)!
Paldies visiem par jauko dienu. Žēl, ka tā tik ātri beidzās…

22.08.2012
Pirms dažām nedēļām mums beidzot izdevās izbrīvēt apstākļus un mēs piedalījāmies 3 nodarbībās apmācībās Glābšanā uz ūdens. Tie, kas seko mūsu gaitām jau ilgtoši, drošvien atceras mūsu iepriekšējās pozitīvās atsauksmes par šīm nodarbībām. Un vairāki no mūsu kucēniem arī ir pamēģinājuši, kā tad tas īsti ir. Mums gadījās trāpīt arī uz vienu sacensību posmu.
Diezgan plaša bilžu reportāža skatāma šinī galerijā.

summer12s.jpg

15.07.2012
Pēdējā laikā visi jaunumi bija pieejami tikai kucēnu blogā. Tagad visi kucēni ir savās jaunajās mājās (Punktiņa/Miss Spot apgūst igauņu valodu, bet Gloria/Miss Gold tikai šonedēļ ķērās pie dāņu valodas studijām). Turpmāk atkal centīšos visus jaunumus likt tepat. Bet pagaidām – mēģinām mazliet paslinkot, kaut tas īsti neizdodas, jo šovasar, gandrīz nonstopā, pie mums dzīvojas kāds no mūsu bijušajiem kucēniem. Visi, kas vēl nav paguvuši – nekautrējieties :))

june1.jpg

08.06.2012
Divas mīļas un smukas šokolādes sunītes no mūsu E metiena vēl gaida savus saimniekus. Vairāk par mazulēm lasiet mūsu G kucēnu blogā. Satikt un iepazīt sunītes variet pie mums Teodoros, iepriekš zvanot pa telefonu 29173164 vai rakstot e pastu uz adresi ieva@teodori.lv

odin_120505.jpg
07.05.2012
Šī mums bija īsta izstāžu nedēļas nogale. Sestdien piedalījāmies Nacionālajā visu šķirņu izstādē Talsos. Odins sīvā konkurencē, ar 5 konkurentiem savā klasē, godam izcīnīja 2.labākā puiša titulu un saņēma CAC sertifikātu. Līdz ar to kļūstot arī par Latvijas Čempionu. Arī svētdien piedalījāmies līdzīgā izstādē Saldū un arī tur Odins izcīnīja 2.labākā puiša titulu, šoreiz priekšā palaižot savu šokolādes krāsas brāli no Liepājas. Apsveikumi audzētājām!

Šī nedēļas nogale bija arī pirmās izstādes junioru klasē mūsu jaunākajai dalībniecei. Filippa godam izturēja ugunskristības Talsos, pie sertifikāta gan netiekot. Toties Saldū ekspertei Filippa patika ĻOTI un kārotais pirmais JunCAC sertifikāts tika Filippai.

day13o.jpg
01.04.2012
Lieldienu noskaņās – gaidam Jūs mūsu G kucēnu blogā (tur variet nokļūt arī spiežot uz bildes) un lēnām sāksim pieņemt raudzībniekus arī mūsmājās. Piesakieties uz ciemošanos, jo socializācija kucēniem ir ļoti svarīga.
Vēl daži kucēni gaida savus saimniekus.

20120318_glitter1.jpg

18.03.2012
Šokolādes mazuļi ir klāt. Mūsu pašu Esītes un mūsu paša Odiņa, abu divu pirmie kucēni. 2 puikas un 3 meičas, visi šokolādes krāsā. Kaut gan gaidījām arī melnus, neslēpšu – esmu ļoti priecīga par krāsu sadalījumu.
Kā jau ierasts – visi aktuālie jaunumi un daudz bildes operatīvāk tiks ievietotas mūsu kucēnu blogā.

04.03.2012
Šodien jau ir 50.diena, kopš gaidīšanas sākuma un līdz gaidāmajam notikumam vēl tikai 2 nedēļas. Kā jau ierasts, arī šoreiz centīsimies par visiem jaunumiem stāstīt speciāli izveidotā blogā. Links uz G kucēnu blogu ir pieejams arī plānoto kucēnu lapiņā.

gliiter2.jpg
05.02.2012
Vēl gan droši neko nevar zināt, tomēr – ceram uz kucēnu ierašanos Teodoros jau marta vidū. Šoreiz kucēni gaidām ne tikai šokolādes krāsā, bet arī melni. Un otra jaukā lieta – abi kucēnu vecāki dzīvo tepat Teodoros, tā ka jaunajiem saimniekiem būs lieliska iespēja, iepazīt gan mammu, gan tēti. Vairāk par jaunajiem vecākiem un mūsu plāniem skatiet kucēnu lapiņā.

elfadsc_0031s.jpg

21.01.2012
Jauno gadu sākam ar priecīgu ziņu. Mūsu priekšpēdējā metiena skolotākā medniece Elfa ir kļuvusi par mammu 7 labradorēniem šokolādes un melnās krāsās. Visām aktualitātēm par šiem mazuļiem variet sekot Elfas & Beketa mājas lapā. Vēlam veiksmi Lienei un Dzintaram arī viņu pirmo kucēnu auklēšanā! Lai mazuļiem laba veselība un visforšākie saimnieki!

Lai Jaunais Pūķa gads visiem nes veselību & veiksmi!
Lai mums izdodas veltīt vairāk laika saviem mīļajiem un veiksmīgi apvienot viņu vēlmes ar savējām!

Leave a Comment