2010

 04.12.2010. Pēc LV CAC saņemšanas
04.12.2010
Šogad mūsu pēdējā izstāde bija VIII grupas Ziemassvētku izstāde un sagādāja mums īstus priekus. Cēzars piekāpās tikai angļu junioram un bija 2.labākais puisis, saņemot Lv CAC un kļūstot par Latvijas Čempionu! Paldies visiem par sveicieniem! Paldies Ivetai & Andrim!
Arī Estee veicās gandrīz lieliski. 7 juniormeiču konkurencē, mūsu palaidne bija otrā.

09.11.2010
Sirsnīgi sveicieni visiem TEODORU BĒRNIEM TEODORU dienā!
Lai Jums un Jūsu ģimenēm laba veselība, pilnas kabatas kārumu un garas pastaigas!
Mīļi apsveikumu arī visiem Mārtiņiem! Izmantojot izdevību – mūsmājās esam kļuvuši par vienu Mārtiņu bagātāki. Mazais Mārtiņš ieradās 27.oktobra pēcpusdienā un ir ļoti līdzīgs savam tētim – lielajam Mārtiņam. Paldies visiem par sveicieniem! 

10.10.2010
Vidzemes Nacionālajā visu šķirņu suņu izstādē, kas notika Limbažos, šoreiz piedalījās tikai mūsu suņu puikas. Pavisam bija pieteikti 41 labradors. Odins savā klasē palika trešais, savukārt Cēzars klasē bija pirmais un sacenšoties ar citu klašu labākajiem, godam tika pa augstās 4.vietas starp suņu puikām. CAC šoreiz atkal somiem. Precīzāki rezultāti attiecīgajās lapās.

____________________________________________________________________

TT Especial Estee - Water Rescue 

17.09.2010
Pagājušā nedēļas nogale pagāja ļoti saspringti, kam sekoja bērnu slimošana nedēļas garumā. Tāpēc jaunumi tikai tagad.
Sestdien piedalījāmies Glābšanā uz ūdens apmācības sezonas noslēguma testā un tusiņā. Lielisks pasākums un interesantas nodarbības visas vasaras garumā, noteikti iesaku visiem labradoru saimniekiem. Paldies Mārai par bildēm, kuras atļāvos ielikt galerijā.
Svētdien notika Specializētā retrīveru šķirnes suņu izstāde, kurā atkal mūsu audzētava bija kupli pārstāvēta. Precīzi rezultāti ir atbilstošajās lapās. Šoreiz gribētos īpaši pieminēt Odinu, kurš, pie pieredzējuša beļģu audzētāja, tika pie sava pirmā CAC sertifikāta.
 

Pie strūklakas Ventspilī 05.09.2010.

05.09.2010
Rudens ir klāt un esam atpakaļ. Šodien bijām saulainajā Ventspilī, kur notika Nacionālā visu šķirņu suņu izstāde. Mums veicās lieliski! Vispirms Odins klasē atdeva 1.vietu savam brālim un turpinājumā kļuva par 4.labāko suņupuiku. Nākamā startēja Estee, pacīnoties ar junioru sunēm no Somijas un Lietuvas un pirmo reizi startējo junioru klasē, tika pie sava pirmā JunCAC un turpinājumā pie 5.smukākas suņu meitenes goda. Gwena startēja pieaugušo suneņu klasē, tika pie sava CQ un turpinājunā pie augstās 2.vietas un sava otrā CAC. Jipiii!! Drīkstiet priecāties kopā ar mums :)
 

Gwena & children

08.08.2010
Augustā esam nolēmuši kārtīgi paslinkot, tāpēc uz izstādēm pieteikušies neesam. Toties šovasar pie mums pa laikam ciemojas kāds no mūsu šokolādes bērniem, par ko mums ir liels prieks. Ja ir vēl kāds ciemoties gribētājs, droši piesakieties.
Laika īsināšanai – galerija no mūsu saimes ciemošanās pie draugiem vasaras viducī.
 

 

26.07.2010
Dīvas ļoti karstas dienas 2xCAC izstādēs Mārupē. Šoreiz piedalījāmies mazliet citā sastāvā kā nedēļu iepriekš, taču rezultāts apmēram tāds pats. Cesar abas dienas saņēma CQ un pirmā dienā piekāpās tikai smukiem puišiem no Krievijas un Somijas. Gwena veiksmīgāka bija otrajā dienā, sīvā konkurencē kļūstot par 4. labāko starp suņu meitenēm. Precīzākus rezultātus skatiet šeit: Gwenas un Cēzara rezultāti.

 

18.07.2010
Šī noteikti bija karstākā izstāde mūsu izstāžu pieredzē. Tas bija īsts pārbaudījums gan mums, gan suņiem – ēnā +33 grādi un izstāde notika saulainā stadionā. Labi, ka par rezultātiem varam būt priecīgi. Odins vispirms uzvarēja savā klasē un pēc tam sīvā konkurencē kļuva par 3.labāko suņu puiku (tas ir viņa līdz šim labākais sasniegums). Gwena no 6 sunēm savā klasē, tika atzīta par 2.labāko. Un pēc tam salīdzinoties par labāko kuci ar padsmit sunēm, godam tika pie 4.vietas.
Ļoti ceru, ka nākamnedēļ Mārupe laiks būs kaut mazliet vēsāks…

 

15.06.2010
Nedēļas nogalē notika 2 x CACIB izstādes Ozolniekos, kurās mūsu audzētava arī tika kupli pārstāvēta. Estee piedalījās kucēnu klasē tikai pirmajā dienā un tika atzīta par labāko starp sunenēm, piekāpjoties suņupuikam. Gwena ar saviem lielajiem bērniem Lotti un Cēzaru startēja abas dienas ar teicamiem rezultātiem. Svētdien Cēzars izcīnījā 3.labākā suņa titulu un palika nākamais aiz kāroto balvu ieguvējiem. Paldies visiem par kompāniju! Un liels paldies mūsu bērnu aukļiem!

05.05.2010
Paldies mūsu E kucēniem, kuri atbrauca pasvinēt mazuļu 6 mēnešu jubileju un saņemt kucēnu ciltsrakstus. Milzīgs prieks, ka visi tikuši pie superīgiem saimniekiem. Gaidīsim Jūs atkal ciemos!
Pēc tik veiksmīga E metiena, esam izlēmuši par šoko mazuļiem jau šī gada jūnijā. Šoreiz ceram, ka kucēnu mamma būs Šarlote, bet tēta lomā iejutīsies mūsu pašu lolojums no Gwenas iepriekšējiem kucēniem – Cēzars. Turiet īkšķus, lai mums būtu izdevies! 

 

14.04.2010
Trīs nedēļu izstāžu maratoniņs ir beidzies. Svētdien notikušajā Retrīveru specializētajā izstādē, VISlielāko prieku sagādāja Gwena. Jau otrajā izstādē pēc saviem otrajiem kucēniem, sīvā konkurencē, uzvarēja Atklātajā klasē un piekāpās tikai titulētai konkurentei no Igaunijas. Tā izcīnot arī savu ļoti ilgi nākušo CAC.
Priecājieties kopā ar mums
! Baudīsim pavasari un drīz būsim klāt ar turpmākajiem plāniem :)

 

03.04.2010
Lieldienu priekšvakarā, mūsu jaunākā šokolādīte Estee uzsāka savas izstāžu gaitas, piedaloties 8.grupas specializētajā izstādē. Konkurencē ar savu māsu Elfu, šoreiz Estee kļuva par izstādes Labāko Bēbīti. Apsolos līdz nākamajam Estee uznācienam (tas būs jūnijā) saņemties un uztaisīet meitenei pašai savu lapu mūsu mājaslapā.
Arī Odiņš laikam iedvesmojās no mazules un beidzot tika pie ilgi gaidītā JunCAC un 4.labākā suņu puikas titula.
Olu kaujas var iet vaļā :) Priecīgas Lieldienas!

29.03.2010
Vakar piedalījāmies Starptautiskajā izstādē “Latvijas Uzvarētājs ‘2010”. Prieks bija satikt tik daudz domubiedrus. Odins tika pie sava kārtējā teicamā vērtējuma un klasē palika trešais, aiz smukā igauņu puikas un ne tik smukā somu puikas. Gwenai šī bija atgriešanās izstādēs pēc saviem otrajiem kucēniem un viņa par to bija sajūsmā, arī nopelnot teicamu vērtējumu.

23.03.2010
Pēc 3 nedēļu ciemošanās mūsmājās un paklausības iemaņu nostiprināšanas, Cēzars kopā ar Mārtiņu, svētdien, milzīgā lietū, nokārtoja BH (paklausības) testu. Paldies puišiem par izturību un pacietību!
Tagad gatavojamies 3 nedēļu ilgam izstāžu maratoniņam, lai pēc tam varētu pavasarīgi atpūsties un sākt gaidīt ciemos mūsu kucēnus.

06.03.2010
Vakar piedalījāmies izstādē Daugavpilī. Odins tika pie savas kārtējās 2.vietas klasē. Neskatoties uz to, diena izdevās lieliska. Pārējā laikā esam vairāk mājās ar visiem suņiem un it īpaši šobrīd baudam iespēju kopā pavērot Gwenas mazo meitu Estee un lielo puiku Cēzaru, kurš šobrīd dažas nedēļas ciemojas pie mums un atsvaidzina savas paklausības zināšanas. Cēzars un Estee – tā patreiz ir nedalāma komanda.

13.02.2010
Pirms svētku noskaņās, gribam iepriecināt arī visus līdzjutējus. Vispirms ar to, ka visi kucēni ir savās jaunajās mājās un esam priecīgi par jaukajiem saimniekiem. Un otra labā ziņa – vēlamies iepazīstināt ar mūsu audzētavas jauno zvaigznīti TT Especial Estee.

31.01.2010
Mīļi sveicieni mūsu mazākajiem šokolādīšiem 3 mēnešu jubilejā. Lai Jums pacietīgi un mīļi saimnieki! Un neaizmirstiet, ka jāiet uz poti :)

27.01.2010
Divas ļoti mīļas un smukas šokolādes labradoru sunītes vēl gaida savus saimniekus. Par viņu un arī pārējo kucēnu gaitām vairāk variet lasīt un skatīt mūsu blogā.

03.01.2010
Mūsu šokolādīši lēnām sāk doties uz jaunajām mājām. Lai Jūs un mēs vēl ilgi varētu kavēties patīkamās atmiņās, visas kucēnu galerijas variet atrast šeit.

Leave a Comment