2011

xmas2011sm.jpg 

18.12.2011
Šai tumšajā laikā, lieliski jaunumi beidzot arī mūspusē. Vakar ar lieliskiem rezultātiem piedalījāmies VIII grupas izstādē Rīgā. Šī izstāde bija pirmais uznāciens mūsu mazuļiem Fišeram un Filippai. Šoreiz eksperts priekšroku deva dāmai un Filippa tika pie sava Baby BOB. Sveicam abu mazuļu saimniekus ar veiksmīgo izstāžu dzīves sākumu!
Estee pirmais mēģinājums tikt pie LV CAC beidzās veiksmīgi. Pirmo reizi startējot atklātajā klasē, kura šoreiz bija gana kupli pārstāvēta (reģistrētas 7 dalībnieces), Estee ne tikai uzvarēja klasi, bet tika atzīta par izstādes skaistāko dāmu, tiekot pie sava pirmā BOO un LV CAC,  un ar šo kļūstot arī par Latvijas Čempioni. Paldies līdzjutējiem!

Daudz laimes 3.Dzimšanas dienā Odinam un visiem viņa brāļiem un māsām!  

20111106_filippaferrara.jpg

04.12.2011
Tie kas sekoja līdzi mūsu F kucēnu blogam jau zin, ka mūsu audzētava ir kļuvusi par vienu suni bagātāka. Pārējos gribu iepazīstināt ar mūsu jauno meiteni TT Filippa Ferrara. Paldies Zanei un Matīsam par šo iespēju. Lai mums kopā izdodas!

31.10.2011
Daudz Laimes DZIMŠANAS DIENĀ mūsu hElovīnēniem – čaklākajiem un biežāk satiktajiem – ELFAI & ERGO, kā arī visiem visiem pārējiem – EDMEE, ENJY, ESPRESSO un EMMETT. Bija klusa cerība, ka mūsu jubilāre ESTEE šodien tiks pie datumam atbilstošām, ķirbiskām bildēm, diemžēl lielie ķirbju darinātāji šogad bija ļoti slinki savās aktivitātēs… Lai jums visiem šodien gardi našķi un klausīgi saimnieki!

TT Follow Me Fletcher

18.10.2011
Viss mainījās ļoti strauji un abas brīvās meitenes jau ir pie saviem jaunajiem saimniekiem – Finča tepat Mežciemā, esam ļoti priecīgi par viņas nokļūšanu tieši šais mājās. Fergie devās uz Talsu pusi, lai palīdzētu savai saimniecei tikt galā ar gardo kazas sieru. Man šķiet, mums atkal ir paveicies ar kucēnu saimniekiem!

odins20110913orrsm.jpg

13.10.2011
Kamēr kucēni lēnām dodas uz jaunajām mājām un visi jaunumi parādās tikai blogā, esmu mazliet pacentusies un papildinājusi arī galerijas mūsu mājaslapā. Meklējiet jaunas bildes Estee, Gwenas, Cēzara un Odina galerijās, kā arī ir papildināta Odina izstāžu tabuliņa.

Vēl 2 jaunkundzes gaida savus saimniekus – Miss Red – meitene ar superīgu raksturu, noteikti piemērota jebkura veida mācībām (labprāt palīdzēsim uzsākt nodarbības Glābšanā uz ūdens) un Miss Bordo – ļoti gribētos atrast viņai izstāžu mājas, jo izvēlēties labāko meiteni šoreiz bija patiešām grūti.

Fletcher - 6 weeks old

15.09.2011
Laiks rit ļoti ātri un kucēni ir jau 6 nedēļas veci. Šomēnes katru nedēļu neveidosim atsevišķu galeriju, bet liksim visas bildes kopējā, 2.mēneša galerijā. Paralēli, papildināsim arī lēnām katra kucēna personīgo galeriju. Linkus uz šīm galerijām variet atrast kucēnu lapā, kur drīzumā varētu parādīties arī kucēnu vārdi.

06.09.2011
Kucēni jau ir 5 nedēļas veci, tāpēc mēģinājām viņus nobildēt stājā. Pirms veriet vaļā skatīties, uzreiz varu pateikt – daži galīgi nemaz negribēja bildēties, tādēļ bildes ir tādas kādas ir :) Ļoti ceru, ka līdz 2 mēnešiem mēs tomēr saņemsimies mazliet patrenēties pirms bildēšanās un tad jau visi pozēs kā īsti modeļi. Linki uz kucēnu galerijām ir pieejami blogā un kucēnu lapā.

30.08.2011
Atkal nedēļa riņķi un vienīgie jaunumi ir par kucēniem. Jau pagājušajā nedēļā katram kucēnam tika izveidota pašam sava galerija. Linki uz šīm galerijām pagaidām gan ir pieejami tikai mūsu BLOGĀ, meklējiet labajā pusē. ‘
Tomēr šodienas galvenais jaunums – kucēnu 4.nedēļas galerija.

22.08.2011
Jā, nekādi citi jaunumi pagaidām te nav gaidāmi. Esam klāt ar nākamās, 3. nedēļas kucēnu galeriju.

Miss Red - 2 weeks old

16.08.2011
Vēl viena nedēļa riņķi un kucēni jau ir 2 nedēļas veci. Vēl aizvien galvenā nodarbe ir ēšana un gulēšana. Kā jau ierasts, 2.nedēļas kucēnu bildes.

10.08.2011
Ja varbūt kāds nav pamanījis – tā rindiņa tieši virs ziņām ir links. Tas ir links uz blogu, kurā regulāri parādās jaunumi par kucēniem. Šobrīd – daudz operatīvāk kā mājas lapā. Priecāsimies Jūs redzēt arī tur, it īpaši, komentāru veidā :)

Elfucis Rullē. Un Liene ar!

08.08.2011
Lieliski jaunumi šonedēļ turpinās. Beidzot varam lepoties arī ar citu panākumiem :)
Sestdien Igaunijas pilsētā Ellamaa, mūsu Gwenas lielā meita TT Elegant Elf nokārtoja retrīveru kvalifikācijas testu uz medību darba iemaņām. Tiesāja somu tiesnesis Risto Aaltonen. Apsveicu uzņēmīgos saimniekus Lieni un Dzintaru! Beidzot arī mūsu audzētavā ir diplomēts mednieks :)

05.08.2011
Labi, labi, visu nedēļu esiet cietušies un esiet pelnījuši kādu kucēnu bildi :)  Mazuļi brangi ņemas svarā (pēdējās diennakts laikā gandrīz visi ir pieņēmušies par 50 un vairāk g), smuki jau tiek uz priekšu pa migu un labprāt pozē fotokameras priekšā :) Te variet skatīt 1.nedēļas kucēnu bildes.
p.s. Diemžēl mūsu iepriekšējo kucēnu bildes publiskai apskatīšanai vairs nav pieejamas (ne gluži mūsu vainas pēc), tāpēc nebrīnieties, ka tie linki nestrādā. Tuvākajā laikā izņemsim.

F litter first photo

02.08.2011
Beidzot mums atkal ir kucēni!!!  Šokolādes krāsas kunkulīši, kuri piedzima vakar pēcpusdienā klīnikā Ogrē. Paldies vislabākajai dakterītei Ilonai Teslovičai (noteikti iesaku)!
Bariņš šoreiz cienījams – 4 māsiņas un 6 bračkas. 2 no viņiem ir balti pleķīši uz krūtīm. Visi jūtas labi un dūšīgi dara savu galveno darbu – zelē pupu. Ciemiņus sāksim pieņemt pēc pāris nedēļām, droši piesakieties!

01.08.2011
Augusts klāt un varam sākt kārtīgi turēt īkšķus. Varu pačukstēt – lielais notikums ir pavisam tuvu!

06.07.2011
Pašā vasaras viducī gribam mazliet paslinkot ar jaunumiem mūsu mājas lapā. Tomēr, lai jums šis kucēnu gaidīšanas laiks, kopā ar mums, paietu ātrāk, dažas bildes ar Gwenci un viņas lielajiem mūsmājas bērniem.

21.06.2011
Turpinam Gwenas iesāktās tradīcijās – Pērnavas izstādēs mēs 3x palikām nākamie aiz svītras… (Precīzi rezultāti Estee un Cēzara tabuliņās)
Tāpēc labāk piedāvāju apskatīt solītās bildes, no Cēzara meitiņas Kasie ciemošanās mūsmājās (pa ceļam no Jēkabpils uz Tallinu, ar pārsēšanos Pērnavā)

16.06.2011
Nedēļā starp diviem 2x CACIBiem, kad mūsmājās pāris dienas ciemojas (pa ceļam uz savām jaunajām mājām) Gwenas mazmeitiņa (bildējam cik varam), ļaujam Jums aplūkot mūsu šīsvasaras izvēli un turēt īkšķus par veiksmīgu randiņu. Gaidāmo kucēnu lapiņa.

 Cesar x Hara - 6 weeks old boy

7.06.2011
Čaklākajiem mājas lapas apmeklētājiem varu pačukstēt – Gwena pagājušā nedēļā bija uz randiņu ar smuko šokolādes puisi un tagad visi drīkst turēt īkšķus. (Centīšos drīzumā ielikt info arī kucēnu lapiņā)
Bet tā kā pa šo laiku esam bijuši raudzībās arī pie mūsu Cēzara kucēniem Jēkabpilī, tad beidzot arī tam veltīta lapa ar dažām bildēm. Tiem kam bilžu par maz – varam izstāstīt ceļu un droši variet braukt raudzībās. Tur ir arī lieliska suņu viesnīca “Laumiņas” ar superīgu saimnieku. Iesaku!

8.05.2011
Lieliska Māmiņdienas dāvana, arī no maniem 4-kājainajiem bērniem. Ventspils nacionālajā izstādē Odins sīvā konkurencē tika pie sava otrā CAC un pirmo reizi arī pie BOO (labākā puiša titula). Bet tomēr vislielākie prieki par Gwenas trešo CAC, ar ko viņa kļūst par Latvijas Čempioni. Paldies līdzjutējiem un īkšķu turētājiem!

Gwencis - čempis!!!

19.04.2011
Mūsu šokolādes puisis Cēzars atkal kļuvis par tēti. Audzētavā Laumiņas, Jēkabpilī, 12.aprīlī Greisai piedzima 7 kucēni un 13.aprīlī Harai piedzima 6 kucēni. Abos metienos ir kucēni šokolādes un melnās krāsās, puiki un meituki. Ja gribiet kļūt par viņu lutinātājiem, droši variet jautāt arī mums.
Veiksmi Mārtiņam un mazajiem Cēzarēniem! Visi mūsu īkšķi, lai aug veseli un tiek pie superīgiem saimniekiem!

17.04.2011
Specializētā Retrīveru šķirnes suņu izstāde šodien mums deva teicamus novērtējumus Odinam un Gwenai, prieku par kuplo dalībnieku skaitu un iespēju pavadīt jauku dienu draugu pulkā. Apsveicam uzvarētājus!

12.04.2011
VIII grupas šķirnes suņu izstāde nedēļas nogalē notika Rīgā un kā vienmēr, izcēlās ar lielisku attieksmi no organizatoru puses. Pēc ilgāka laika, Gwena atkal bija pieteikta izstādē, par ko pati bija sajūsmā un izstādījās lieliski. Klasē gan tika nolikta kā 2., bet salīdzinoties par labāko kuci, ekspertei jau viņa šķita labāka par konkurenti klasē (tas gan diemžēl nav atļauts pēc izstāžu nolikuma…). Un kā jau vairākkārt – Gwencis atkal palika nākamā aiz kārotā CAC sertifikāta :) Odinam gan tik labi neveicās, bet mēs neskumstam arī par pliko teicamnieku :)

14.03.2011
Starptautiskā izstādē “Latvijas uzvarētājs” Cēzars pirmo reizi startēja čempionu klasē, un lai arī piekāpās dažiem titulētiem konkurentiem, sevi parādīja lieliski. Estee startēja 9 dalībnieču konkurenecē junioru klasē un godam tika pie augstās 2.vietas, kas laimīgas sakritības dēļ, ļāva iegūt arī Jun CAC sertifikātu. Ar šo Estee ir kļuvusi par Latvijas Jauno Čempioni!

21.02.2011
2xCAC izstādes nedēļas nogalē notika Valmierā. Piedalījāmies iepriekšējā sastāvē – Odins un Estee, diemžēl šoreiz pie kārotajiem sertifikātiem netikām, bet pie teicama vērtējuma un laba apraksta gan. Nu ko, pamainīsim dalībnieku sastāvu uz nākamām izstādēm un turpināsim piedalīties.
Un jau klusībā gaidam pavasari/vasaru un sākam sapņot par šokolādes mazuļiem.

22.01.2011
Šīsdienas sniegotais ceļojums uz Daugavpili mums bija veiksmīgs. Odins vinnēja atklātā klasē un puišu konkurencē bija trešais. Estee vēl aizvien startē plaši pārstāvētajā junioru klasē, kur šodien bija pirmā, saņemot savu otro JunCAC, un ceturtā starp visām meitenēm. Paldies Lienei un Dzintaram par kompāniju!

07.01.2011
Mums šis gads ir sācies lieliski!
Šodien tika veikti gūžas un elkoņa locītavu testi un te ir rezultāti:
Teepee Teodori Especial Estee – HD: A/A, ED: 0/0
Teepee Teodori Elegant Elf – HD: A/A, ED: 0/0
Gilbron Pride Odin – HD: A/A, ED: 0/0

Veselību, veiksmi un panākumus Jaunajā 2011.gadā!

1 Comment

  1. Pingback: buy cialis generic

Leave a Comment